S vašimi osobnými údajmi vždy zachádzame opatrne

Dobrý deň, som František Juriš, prevádzkovaťel tohoto webu (viac o mne).
Pokial ste mojím zákazníkom, účastníkom webinárov alebo ste „iba“ návštevníkom týchto stránok, zverujete mi svoje osobné údaje. Prečítajte si preto, ako ich chránim, a aké práva máte v súvislosti s GDPR (Nariadenie o ochrane osobných údajov).

Kto je správca?

Správca vaších osobných údajov je František Juriš, Zavadilova 22, 16000 Praha, IČ: 05107962, DIČ: CZ9207286550.

Spravujem webové stránky frantisekjuris.eu a niektoré ďalšie webové stránky. V súlade s vašími osobnými údajmi som v pozícii správcu: určujem, ako budú osobné údaje spracované a za akým účelom, po akú dlhú dobu a vyberám prípadne ďalších spracovateľov, ktorý mi so spracovaním budú pomáhať.

Ako ma môžete kontaktovať?

O návštevníkov našeho webu sa staráme s láskou. Pokial budete mať akekolvek pripomienky, kontaktujte ma na na e-mailovej adrese: info@frantisekjuris.com.

Rozsah osobných údajov a účel spracovania

Spracovávame osobné údaje, ktoré nám zveríte samy, a to z následujúcich dvôvodou (pre naplnenie týchto účelov):

Organizácia webinárov, poskytovanie služieb, plnenie zmluvy
Vašu e-mailovú adresu nevyhnutne potrebujeme k zajisteniu organizácie naších webinárov a poskytnutiu prístupu k naším elektronickým produktom a službám. Pokial si objednáte niektorý z našich elektronických produktov a služieb, potrebujeme vašu e-mailovú adresu k účelu plnenia zmluvy, aby sme vám mohli vytvorit prístupy do členskej sekcie.

Vedenie účtovníctva
Pokial si objednáte niekterý produkt či službu z našej ponuky, potrebujeme vaše osobné údaje (fakturačné údaje), abychom vyhoveli zákonné povinnosti pre vystavovanie a evidenciu daňových dokladov.

Priamy marketing skrz e-mail
Vaše osobné údaje (e-mail a meno), pohlavie, aké stránky na našom webe navštívite a na čo klikáte v e-maily, a kedy e-mail nejčastejšie otevárate, využíváme za účelom priameho marketingu – zasielanie a zobrazovanie obchodných oznámení. Pokial si objednáte niektorý z našich webinárov, PDF súborov, MP3 či video tréningov (či už platených alebo zdarma), vnímame oprávnený záujem posielať vám newslettery s tématikou cestovania, online marketingu a know-how kľúčového pre úspěšné cestovanie a online podnikanie. Budeme to robiť maximálne po dobu 5 rokov od prihlasenia.

Pokial si objednáte niektorý z našich produktov či služieb ako váženému zákazníkovi vám budeme newsletters cestovania, online marketingu a know-how kľúčového pre úspěšné cestovanie a online podnikanie na základe oprávneného zájmu správca posielať po dobu 5 rokov.

V oboch prípadoch sa môžete zo zasielania newsletteru kedykoľvek odhlásiť tlačítkom “odhlásiť sa“ na konci každého našeho e-mailu.

Priamy marketing skrz Facebook reklamu
Pokial navštívíte náš web, vnímáme oprávnený zájuem prostrednictvom súborov cookies sledovať, aké stránky na našom webe navštívíte a následne využít toto info pre remarketing a lepšie cielenie reklamy na Facebooku, a to po dobu maximálne 1 roku od návštevy webu. Pokial si neprajete naše reklamy na Facebooku vidieť,môžete zobrazovanie našich reklám zrušit priamo na Facebooku prostrednictvom tohoto návodu, popr. vypnúť cookies v prehliadači, alebo zmeniť svoje preferencie pro zobrazovanie reklam na stránke Vaše predvolby pre reklamy. Informácie zhromáždené pomocou cookies nám neumožňujú identifikovať vaše meno, kontaktné údaje alebo iné osobné identifikačné údaje, pokial sa nám ich nerozhodnete samy poskytnúť.

Priamy marketing skrz FB messenger
Pokial kontaktujete našu FB stránku cez Messenger, požiadame vás o súhlas so zasielaním správičiek cestovania, online marketingu a know-how. Iba na základe udeleného súhlasu vám budeme posielať tieto správičky po dobu maximálně 5 rokov od udelenia súhlasu. Od zasielania správičiek sa môžete kedykolvek odhlásiť, stači pokiaľ na akúkoľvek správu odpíšete slovo „stop“ a dalšie správičky vám na Messenger od nás chodiť nebudú.

Pokročilý marketing na základe súhlasu
Iba na základe vašeho súhlasu vám môžeme posielať i inšpirujúce ponuky tretích strán alebo využiť e-mailovú adresu napr. pre remarketing a cielenie reklamy na Facebooku. Ten ide samozrejme kedykolvek odvolať prostredníctvom našich kontaktných údajov.

Vaše osobné údaje si ponechávame po dobu premlčacích lehôt, pokial zákon nestanový dlhšiu dobu k ich uchovániu alebo sme v konkrétných prípadoch neuvedli inak.

Poskytovanie osobných údajov 3. stranám

K vaším osobným údajom majú prístup naši spolupracovníci, ktorý sú viazaný mlčanlivosťou a preškolený v oblasti bezpečnosti spracovánia osobných údajov.

Väčšinu zpracovatelských operací zvládáme samy a nepotrebujeme k ním 3. strany.

Pre zajistenie niektorých konkrétných spracovatelských operácí, ktoré nedokážeme zaistiť vlastními silami, využíváme služieb a aplikácí spracovateľov, který sa na dané spracovanie špecializujú a sú v súlade s GDPR.

Sú to posyktovatelia následujících platforiem a služieb:

Poskytovatelé hostingu a serverových služeb

  • Mochahost.com – hosting webu
    
2880 Zanker Rd #203, San Jose, California, 95134

Analytické nástroje

  • Google Analytics – štatistiky návštevnosti webu
    
Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA


  • Jetpack– štatistiky návštevnosti webu
    https://jetpack.com/
  • WordPress – štatistiky návštevnosti webu
    https://wordpress.com/

Marketing a zákaznická podpora

  • MailChimp – nástroj pre hromadné odosielanie emailov
    The Rocket Science Group, LLC. 675 Ponce de Leon Ave NE,Suite 5000 Atlanta, GA 30308 USA
  • 
ManyChat
 – komunikácia cez FB messenger
    ManyChat, INC.220 Golden Oak Dr, Portola Valley, CA, 94028, United States.


  • Facebook pixel
    Facebook Ireland Ltd, 4 Grand canal square, Dublin 2, Irsko, VAT IE9692928F

Fakturácia a účetnictvo

  • Patreon – subscribe systém automatické faktury
    https://www.patreon.com/

Je možné, že sa v budúcnosti rozhodneme využiť dalšie aplikáce či spracovateľov, pro ulahčenie a skvalitnenie spracovania. Slubujeme vám však, že v takom prípade budeme na spracovatelov klásť pri výbere minimálne rovnaké nároky na zabezpečenie a kvalitu spracovania ako na seba.

Cookies

Pri prechádzaní naších webových stránok zaznamenáváme vašu IP adresu, ako dlho sa na stránke zdržíte, z kterej stránky prichádzate a či prichádzate vďaka niekterému z naších affiliate partnerov. Používanie cookies pre mearnie návštěvnosti webu, affiliate a prispôsobenie zobrazenia webových stránek vnímáme ako svoj oprávnený záujem správcu, pretože veríme, že vďaka tomu vám môžeme ponúknuť kvalitnejšie služby.

Pokial navštívíte náš web a máte spracovanie cookies povolené vo svojom prehliadači, vnímáme oprávnený záujem prostrednictvím súborou cookies sledovať, aké stránky na našom webe navštívíte a následne na základe toho zlepšiť cielenie a relevanciu našich Facebookových reklam, a to po dobu maximálne 1 roku od vašej poslednej návštevy webu. Pokial si neprajete naše reklamy na Facebooku vidieť,môžete zobrazovanie naších reklám zrušiť přiamo na Facebooku prostrednictvom tohoto návodu, popr. vypnúť cookies v prohliadači, alebo zmeniť svoje preferencie pre zobrazovanie reklám na stránke Vaše predvolby pre reklamy. Informácie zhromáždené pomocou cookies nám neumožňujú identifikovať vaše meno, kontaktné údaje alebo iné osobné identifikačné údaje, pokial sa nám ich nerozhodnete samy poskytnúť.

Naše webové stránky je možné prezerať tiež v režime, ktorý neumožňuje zbieranie osobných údajov. Používaníe cookies môžete na svojom počítači zakázat.

Koho využíváme pro zpracování cookies?

Služby Google Analytics, prevádzkar spoločnosti Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Vyzbierane súbory coockies sú nasledne spoločnosťou Google Inc. v súlade so zásadami ochrany súkromia dostupními na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Služby Facebook Pixel, prevádzkar spoločnosti Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA. Vyzbierane súbory coockies sú nasledne spoločnosťou Facebook Inc. v v súlade so zásadami ochrany súkromia dostupními na https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Zabezpečenie a ochrana osobných údajov

Chráním osobné údaje v maximálne možnej miere pomocou moderných technologií, ktoré odpovedajú stupňu technického rozvoja. Chráním ako keby boli naše vlastné. Prijali sme a dodržujeme všetky možné (aktuálne známe) technické a organizačné opatrenia, ktoré zamedzujú zneužitiu, poškodeniu alebo zničeniu vaších osobných údajov.

Poskytovanie dat mimo Evropskú úniu

Data spracováváme výhradne v Evropskej únii alebo v krajinách, ktoré zajisťujú odpovídajúcu úroveň ochrany na základe rozhodnutia Evropskej komisie.

Vaše práva v súvislosti ochrany osobných údajov

V souvislosti s ochranou osobných údajov máte viacero práv. Pokial budete chcieť niektoré z týchto práv využiť, prosím, kontaktujte nás prosrřednictvim e-mailu: info@frantisekjuris.eu.

Máte právo na informácie, ktoré je plnené už touto informačnou stránkou so zásadami spracovania osobných údajov.

Vďaka právu na prístup nás môžete kedykolvek vyzvať a my vám doložíme v lehote 30 dní, aké vaše osobné údaje spracovávame a prečo.

Pokial sa u vás niečo zmení a posúdite svoje osobné údaje ako neaktuálne alebo neúplne, máte právo na doplenenie a zmenu osobných údajov.

Právo na obmedzenie spracovania môžete využiť, pokial si myslíte, že spracováváme vaše nespresné údaje, myslíte si, že údaje spracovávame nezákonne, ale nechcete všetky údaje zmazať alebo pokial vznesete namietku proti spracovaniu. Obmedziť môžete rozsah osobných údajov alebo účel zpracovania. (Napr. odhlásením sa z newsletteru obmezujete účel spracovania pre zasíelanie obchodných informácii.)

Právo na prenositelnosť
Pokial by ste chceli svoj osobné údaje zobrať a preniesť k niekomu inému, budeme postupovať rovnako ako pri využití práva na prístup – len s tým rozdielom, že vám informácie dodáme v strojovo čítatelnej podobe. Tady potřebujeme alespoň 30 dní.

Právo na vymazanie (byť zabudnutý)
Vaším ďalším právom je právo na vymazanie (byť zabudnutý). Nechceme na vás zabudnúť, ale pokial si to budete priať, máte na to právo. V takom prípade vymažeme všetky vaše osobné údaje zo systému i ze systémov všetých ostatných zpracovateľov a záloh. Na zaistenie práva na vymazanie potrebujeme 30 dní.

V niektorých prípadoch sme viazaný zákonnou povinnosťou, a napr. musíme evidovať vystavené daňové doklady po lehotu stanovenú zákonom. V tomto prípade zmažeme všetky osobné údaje, které niejsu viazané iným zákonom. O dokončení zmazania vás budeme informovať na e-mail.

Sťažnosť u Úradu na ochranu osobných údajov
Pokial máte pocit, že s vašimi údajmi nezacházame v súlade so zákonom, máte právo sa so svojou sťažnosťou kedykolvek obrátiť na Úrad pre ochranu osobných údajov. Budeme veľmi radi pokial nejprv budete o tomto podozrení informovat nás, aby sme s tým mohli niečo urobiť a prípadne pochybenie napraviť.

Odhlasenie zo zasielania emailov a obchodných informácii
E-maily s inšpiráciou, článkami či produktami a službami vám zasielame pokial ste náš zákazník na základe našeho oprávneného zájmu. Odhlásiť sa môžete prostredníctvom odhlasovacíeho odkazu v každom e-maily.

Mlčanlivosť

Dovolujeme si Vás uistiť, že naši spolupracovníci a spracovatelia, který budú spracovávať Vaše osobné údaje, sú povinni zachovávať mlčanlivosť o osobných údajoch a o bezpečnostných opatreniach, ktoré zverejnenie by ohrozilo zabezpečenie Vašich osobných údajov. Bez vašeho súhlasu nebudú vaše osobné údaje vydáné žiadnej inej tretej strane.

Tieto zásady spracovanía osobných údajov platia od 23.5.2018.
Posledná aktualizácia: 17.12.2018.

V prípade akejkoľvek zmeny našich zásad spracovania osobných údajov, bude nové znenie týchto zásad uvedené na adrese https://letenky.frantisekjuris.eu/sk/ochrana-osobnych-udajov/. Prezrite si túto stránku kedykoľvek, keď budete chcieť vedieť aktuálne znenie naších zásad spracovania osobných údajov.

 

Dakujem za vašu dôveru,

František Juriš